Om Haslev Pension

Haslev & Partnere Pension er din engageret samarbejdspartner i såvel firmapensioner, som sundhedsløsninger og formuerådgivning. Vi skaber værdi for vores kunder med innovative løsninger inden for forebyggelse, sundhed og langsigtet opsparing, og vi gør det lettere for vores kunder at træffe de rigtige beslutninger om deres økonomi. En pensionsordning skal passes og vedligeholdes og tilpasses den enkelte medarbejder og deres behov i forhold til tiden.

Haslev & Partnere Pension er altid tæt på din virksomhed og dine medarbejdere, og vores rådgivning tager altid udgangspunkt i den enkelte kunde - nemlig dig.

For os er det vigtigt, at du kan gennemskue dine pensions- og sundhedsordninger. Kun på den måde kan du træffe de beslutninger, der passer bedst til netop din hverdag og virkelighed - både i dag og i fremtiden.

Her kan du nyde godt af vores solide og mangeårige erfaring som rådgivere. Vi taler, så du kan forstå det, også om vilkår og omkostninger. Hos os er der ingen skjulte overraskelser - til gengæld tør vi godt love, at vi arbejder utrætteligt på at øge værdien af dine og dine medarbejderes pensionspenge.

Haslev & Partnere Pension er godkendt Skandia Tied Agent og kvalificeret til rådgivning af Skandias produkter på det danske marked. Skandia Tied Agents er omfattet af lov om forsikringsformidling og underlagt finanstilsynets retningslinjer.

Partner og pensionsrådgiver, Niels Jørgen Haslev, har arbejdet med pensionsløsninger og rådgivning i mere end 25 år. I alle årene har visionen været: Rådgivning som alle kan forstå.

> Kontakt Niels Jørgen Haslev

'Mere til dig'

Skandia tilbyder innovative pensions- og sundhedsløsninger til medarbejdere i danske virksomheder.

Vi udvikler produkter af høj kvalitet og lægger vægt på, at vores kunder får mere pension og mere sundhed hos os, end de kan få andre steder.

For som vi siger - 'mere til dig'.